online boekhouden
Facebook Twitter LinkedIn

Administratieve software

Welke administratieve software voldoet aan uw behoefte en past in uw organisatie? First-Line levert aan klanten in het midden- en kleinbedrijf complete oplossingen op het gebied van administratieve software, van de selectie tot aan technisch support.


Allerlei administratieve software mogelijk

Een boekhoudpakket voor webshops, een geïntegreerde financiële projectoplossing, programma’s voor financiële administratie (boekhouding-software). Er bestaan talloze administratieve pakketten en mogelijkheden. First-Line is een onafhankelijke partij met een gedegen financiële achtergrond. Wij weten uit ervaring wat belangrijk is en waar u op moet letten. Zo adviseren we u over welk administratief pakket het meest geschikt is in uw situatie.


Welke administratieve pakketten?

Voor welke administratieve pakketten kunt u zoal bij ons terecht? We zijn al ruim 20 jaar actief in de markt en ondersteunen onze klanten op een breed terrein. De softwarepakketten die we o.a. ondersteunen zijn:


Dit is slechts een greep uit de mogelijkheden. Werkt u al met bepaalde programma’s en heeft u hulp nodig? Ook dan zijn we u graag van dienst.


Administratieve software: welke branches?

We hebben goede contacten met accountants- en administratiekantoren, maar ook de softwareleveranciers zelf. Dankzij onze jarenlange ervaring kennen we vele branches en weten we wat er per branche speelt op het gebied van administratieve software. Denk aan koppelingen, welk pakket het beste past, welke aandachts- en knelpunten er zijn, en noem maar op. Daarnaast hebben onze medewerkers stuk voor stuk een financiële achtergrond, die u van passend advies en ondersteuning kunnen voorzien.


Meer informatie administratieve software

Wilt u meer weten over specifieke administratieve software? U kunt bij ons terecht voor ondersteuning, consultancy en volledige implementatietrajecten. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie.