online boekhouden
Facebook Twitter LinkedIn

Administratie software

Administratie software: u heeft de keuze uit een enorm aanbod. Maar waar te beginnen? En hoe kunt u de software het makkelijkst in uw organisatie introduceren? Wat te doen bij technische problemen of vragen over het administratieprogramma zelf? First-Line helpt u bij het kiezen, het implementeren en introduceren van de software. Daarnaast ondersteunen de medewerkers van First-Line u tijdens het gebruik, volledig afgestemd op uw behoefte.


Administratie software kiezen

Bij het kiezen van administratiesoftware komt van alles kijken:

  • Welke behoefte heeft uw organisatie qua administratie en beheer?
  • Wat zijn de mogelijkheden als u in de toekomst uit wil breiden?
  • Hoe verloopt de samenwerking met uw accountant?
  • Welke koppelingen met andere systemen zijn noodzakelijk?
  • Welk programma levert voor uw organisatie het beste rendement op?


Stuk voor stuk vragen die van belang zijn bij de keuze van de software voor uw administratie.
Het aanbod van administratieve software is enorm, dat varieert van eenvoudige boekhouding-software tot een programma die de volledige flow in uw organisatie regelt. De medewerkers van First-Line helpen u met uw keuze van de voor u meest geschikte software voor uw administratie, mede gelet op de toekomst van uw bedrijf. We zetten alle voor- en nadelen voor u uiteen en maken een gedegen voorselectie.


Software implementeren

Het implementeren van de software is de tweede stap. Soms moet er software lokaal op uw computer geĆÆnstalleerd worden. Daarnaast werken ook veel pakketten online. De software moet natuurlijk wel op uw bedrijf ingericht worden. Indien gewenst helpen de professionals u bij de volledige implementatie. We begeleiden u met eventuele noodzakelijke koppelingen, maar ook met de uitrol van de software in uw organisatie. Welke mensen zijn waarvoor verantwoordelijk en hoe dienen zij de software te gebruiken?


Support administratie software

Zodra u gaat werken met nieuwe administratiesoftware komt er vaak van alles op u af. Technische problemen, vragen over updates en over uitbreidingen, maar ook vragen over de boekhouding zelf. Onze medewerkers staan tot uw beschikking voor de volledige support, ook buiten kantooruren. Bovendien helpen onze helpdeskmedewerkers u bij administratief gerelateerde vragen, hetgeen bij veel technische helpdesks niet het geval is.
Maakt u al gebruik van een pakket dat u niet op onze website terugvindt? Ook daarvoor kunt u bij ons terecht.


First-Line: onafhankelijkheid en ervaring

Kiest u voor First-Line dan kiest u voor onafhankelijke professionaliteit.
Onze medewerkers:

  • Hebben een financiĆ«le achtergrond
  • Zijn onafhankelijke professionals
  • Hebben ervaring in de markt


Lees meer over First-Line of neem gerust contact met ons op voor meer informatie.